Servicetjänster

I vår verkstad kan du få hjälp med en rad olika service-arbeten. Vi lagar punkteringar, balanserar däcken, skiftar mellan sommar och vinterdäck o.s.v

För de kunder som önskar att vi ska lagerhålla vinterdäcken på sommaren och sommardäcken på vintern erbjuder vi plats i vårt Däckhotell. Under tiden när däcken ligger på hotellet tvättar vi hjulen och kollar så att däckens kondition är bra. Är däcken dåliga vi kontakta dig innan det är dax för säsongskifte igen och rådgör om däcken ska bytas

Här nedan visas en prislista över våra servicetjänster...


Servicetjänst
Pris
LL/SUV Hjulskifte 4 hjul inklusive tvätt
Hjulskifte för SUV och lätt lastbil. I denna tjänst kollar vi också luftrycket och statusen på era hjul. Vi tvättar dessutom de hjul som plockas av från bilen utan extra kostnad.
400 kr
LL/SUV Skiftning 4 hjul inkl tvätt & Däckhotell
Hjulskifte inklusive säsongsförvaring och tvätt för SUV och lätta lastbilar. I denna tjänst kollar vi också luftrycket och statusen på era hjul. Behöver något bytas ringer vi innan det är dax för byte och påtalar det.
840 kr
LL/SUV/<18" Däckreparation inkl montering & balansering
Däckreparation av hjul för SUV eller Lätt lastbil. Vi demonterar däcket och inspekterar fälgen samt däcket invändigt och utvändigt. Går skadan att reparera gör vi det fackmässigt. Hjulet monteras åter ihop och balanseras.
450 kr
PV Balansering Alufälgar
Balansering av däck på aluminiumfälg. I priset ingår även hjultvätt samt att vi bedömmer däckets status och kontrollerar eventuell ovalitet.
125 kr
PV Balansering Stålfälgar
Balansering av däck på stålfälg. I priset ingår även hjultvätt samt att vi bedömmer däckets status och kontrollerar eventuell ovalitet.
125 kr
PV Demontering
Demontering av SUV, personbil och lätta lastbilsdäck. Med demontering menas att vi plockar bort däcket från fälgen.
40 kr
PV Däckreparation inkl Montering & Balansering
Däckreparation av Personbilsdäck. Vi demonterar däcket och inspekterar fälgen samt däcket invändigt och utvändigt. Går skadan att reparera gör vi det fackmässigt. Hjulet monteras åter ihop och balanseras.
300 kr
PV Montering & Balansering
Montering och balansering av personbilsdäck. I priset ingår även visuell ovalitetskontroll.
    12"
150 kr
    13"
175 kr
    14"
200 kr
    15"
200 kr
    16"
225 kr
    16.5"
325 kr
    17"
250 kr
    18"
250 kr
    19"
275 kr
    20"
325 kr
    21"
350 kr
    22"
350 kr
    23"
350 kr
    24"
500 kr
 
SL Skiftning släp inkl tvätt & Däckhotell
Hjulskifte inklusive säsongsförvaring och tvätt för Släpkärra eller Husvagn. I denna tjänst kollar vi också luftrycket och statusen på era hjul. Behöver något bytas ringer vi innan det är dax för byte och påtalar det.
500 kr
PV Hjulskifte 4 st inklusive tvätt
Hjulskifte för Personbil. I denna tjänst kollar vi också luftrycket och statusen på era hjul. Vi tvättar dessutom de hjul som plockas av från bilen utan extra kostnad.
320 kr
PV Skiftning 4 st inkl hjultvätt & Däckhotell
Hjulskifte inklusive säsongsförvaring och tvätt för Personbil. I denna tjänst kollar vi också luftrycket och statusen på era hjul. Behöver något bytas ringer vi innan det är dax för byte och påtalar det.
680 kr
Om företaget
Alltid låga priser och snabb service - Vår affärsidé sedan 1982. Vi har däck till i stort sett alla typer av fordon, personbilar, lastbilar, bussar, traktorer och motorcyklar mm. I verkstan finns toppmoderna maskiner för att kunna ge bästa service vid montering, balansering och skifte på Ert fordon.
Vi säljer kvalitets-däck, -fälgar och kompletta hjul från ledande leverantörer. Däckmärken som Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Gislaved, Nokian, BFGoodrich, Cooper, Avon, Semperit, Sportiva, Minerva, Barum & Sava. Fälgar från BBS, OZ, Advanti Racing, SVF, Image, Dezent, Enzo, Mak, Enkei, Breyton, Carlsson, AC Schnitzer, Brabus, Nitro, König, Aez, Incubus, Dotz, LND, Team Dynamics, BM Racing & TSW.
Behöver du byta fälgar eller däck, oavsett fordon, kan du med trygghet vända dig till oss!
Kontakta oss
Valla Däck
Storgatan 39
640 23 VALLA

Tel: 0150-66 08 21
Fax: 0150- 66 02 72

till@valladack.se