Ny webbshop!

Vi har under en längre tid jobbat med en ny version av vår webbshop. Den gamla har utvecklats under många år och är fortfarande väldigt uppskattad med alla dess funktioner. Målsättningen har varit att starta från grunden, men behålla och efterlikna den gamla shoppen i möjligaste mån. Samtidigt skapa ny funktionalitet och anpassningar för dator och mobil mm.

För att inte ställa till det för våra kunder med en helt ny webbshop innan säsong kommer vi ha både den gamla och den nya shoppen igång över sommar säsongen. Av den anledningen kommer du under en period ha möjlighet att använda båda. Det är samma användarnamn och lösenord i båda.

OBS: För Er som kör vårt däckhotellsprogram så kommer det ligga kvar i den gamla webbshoppen över säsongen.

Nyheter i den nya shoppen är:

  • Responsiv design för både mobiltelefon och dator.
  • Integrerad order och orderhistorik
  • Förbättrad funktionalitet på sökning och sortering
  • Möjlighet att kopiera URL länkar och skicka vidare.
  • mm


Klicka här för att gå till nya webbshoppen »

Välkommen

Som samarbetspartner har Du möjlighet att se priser, bilder, vårt lagersaldo och beställa varor med mer.

Har Du login, använd det i formuläret till höger, sedan nås de utökade funktionerna.

Är Du intresserad att bli samarbetspartner » Ansök här! 
Om företaget
Alltid låga priser och snabb service - Vår affärsidé sedan 1982. Vi har däck till i stort sett alla typer av fordon, personbilar, lastbilar, bussar, traktorer och motorcyklar mm. I verkstan finns toppmoderna maskiner för att kunna ge bästa service vid montering, balansering och skifte på Ert fordon.
Vi säljer kvalitets-däck, -fälgar och kompletta hjul från ledande leverantörer. Däckmärken som Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Gislaved, Nokian, BFGoodrich, Cooper, Avon, Semperit, Sportiva, Minerva, Barum & Sava. Fälgar från BBS, OZ, Advanti Racing, SVF, Image, Dezent, Enzo, Mak, Enkei, Breyton, Carlsson, AC Schnitzer, Brabus, Nitro, König, Aez, Incubus, Dotz, LND, Team Dynamics, BM Racing & TSW.
Behöver du byta fälgar eller däck, oavsett fordon, kan du med trygghet vända dig till oss!
Kontakta oss
Valla Däck
Storgatan 39
640 23 VALLA

Tel: 0150-66 08 21
Fax: 0150- 66 02 72

till@valladack.se