Servicetjänster

I vår verkstad kan du få hjälp med en rad olika service-arbeten. Vi lagar punkteringar, balanserar däcken, skiftar mellan sommar och vinterdäck o.s.v

För de kunder som önskar att vi ska lagerhålla vinterdäcken på sommaren och sommardäcken på vintern erbjuder vi plats i vårt Däckhotell. Under tiden när däcken ligger på hotellet tvättar vi hjulen och kollar så att däckens kondition är bra. Är däcken dåliga kontaktar vi dig innan det är dags för säsongskifte och rådgör om däcken ska bytas ut.

Här nedan visas en prislista över några av våra servicetjänster.

Servicetjänst
Pris
PV Demontering

Demontering av SUV, personbil och lätta lastbilsdäck. Med demontering menas att vi plockar bort däcket från fälgen.

40
PV Balansering Alufälgar

Balansering av däck på aluminiumfälg. I priset ingår även hjultvätt samt att vi bedömmer däckets status och kontrollerar eventuell ovalitet.

125
PV Däckreparation inkl Montering & Balansering

Däckreparation av Personbilsdäck. Vi demonterar däcket och inspekterar fälgen samt däcket invändigt och utvändigt. Går skadan att reparera gör vi det fackmässigt. Hjulet monteras åter ihop och balanseras.

350
PV Hjulskifte 4 st inklusive tvätt

Hjulskifte för Personbil. I denna tjänst kollar vi också luftrycket och statusen på era hjul. Vi tvättar dessutom de hjul som plockas av från bilen utan extra kostnad.

420
PV Skiftning 4 st inkl hjultvätt & Däckhotell

Hjulskifte inklusive säsongsförvaring och tvätt för Personbil. I denna tjänst kollar vi också luftrycket och statusen på era hjul. Behöver något bytas ringer vi innan det är dax för byte och påtalar det.

850
LL/SUV Skiftning 4 hjul inkl tvätt & Däckhotell

Hjulskifte inklusive säsongsförvaring och tvätt för SUV och lätta lastbilar. I denna tjänst kollar vi också luftrycket och statusen på era hjul. Behöver något bytas ringer vi innan det är dax för byte och påtalar det.

980
SL Skiftning släp inkl tvätt & Däckhotell

Hjulskifte inklusive säsongsförvaring och tvätt för Släpkärra eller Husvagn. I denna tjänst kollar vi också luftrycket och statusen på era hjul. Behöver något bytas ringer vi innan det är dax för byte och påtalar det.

600
PV Balansering Stålfälgar

Balansering av däck på stålfälg. I priset ingår även hjultvätt samt att vi bedömmer däckets status och kontrollerar eventuell ovalitet.

125
LL/SUV/<18" Däckreparation inkl montering & balansering

Däckreparation av hjul för SUV eller Lätt lastbil. Vi demonterar däcket och inspekterar fälgen samt däcket invändigt och utvändigt. Går skadan att reparera gör vi det fackmässigt. Hjulet monteras åter ihop och balanseras.

450
LL/SUV Hjulskifte 4 hjul inklusive tvätt

Hjulskifte för SUV och lätt lastbil. I denna tjänst kollar vi också luftrycket och statusen på era hjul. Vi tvättar dessutom de hjul som plockas av från bilen utan extra kostnad.

460
Servicetjänst
Pris
PV Montering & Balansering

Montering och balansering av personbilsdäck. I priset ingår även visuell ovalitetskontroll.

PV Montering & Balansering 12"

175

PV Montering & Balansering 13"

200

PV Montering & Balansering 14"

225

PV Montering & Balansering 15"

225

PV Montering & Balansering 16"

250

PV Montering & Balansering 16.5"

325

PV Montering & Balansering 17"

275

PV Montering & Balansering 18"

275

PV Montering & Balansering 19"

300

PV Montering & Balansering 20"

350

PV Montering & Balansering 21"

375

PV Montering & Balansering 22"

375

PV Montering & Balansering 23"

350

PV Montering & Balansering 24"

500

Deprecated: Cannot use "parent" when current class scope has no parent in /www/beta.valladack.se/site/administrator/components/com_fields/helpers/fields.php on line 608